Evoteli.com Sorumlulukları

www.evoteli.com kiralayan ile kiracıyı buluşturan ve ödeme işlemini güvenli bir ortamda gerçekleştiren bir sistemdir. Bir ilana rezervasyon yapan kullanıcılar ödemelerini www.evoteli.com’a yaparak kendilerini güvenceye alırlar.

evoteli blog

Evoteli.com Sorumlulukları

www.evoteli.com bir online rezervasyon portalıdır. Basitçe tanımlamak gerekirse, villasını, evini, odasını,  otel veya pansiyon odasını,  yazlığını, kısacası konaklama yapılabilecek bir alanı günlük olarak kiraya vermek isteyen kişilerin veya şirketlerin ücretsiz üye olup, ücretsiz ilan oluşturdukları bir sistemdir.

Oluşturulan ilanlar sistem tarafından onaylandıktan sonra yayına açılır ve www.evoteli.com üzerinde listelenir. Tatil yapmak isteyen, iş gezisine gidecek yâda konaklama ihtiyacı olan kişiler site üzerindeki arama ve filtreleme özelliklerini kullanarak yayınlanan ilanları incelerler ve beğendiklerine rezervasyon yaparlar.

www.evoteli.com kiralayan ile kiracıyı buluşturan ve ödeme işlemini güvenli bir ortamda gerçekleştiren bir sistemdir. Bir ilana rezervasyon yapan kullanıcılar ödemelerini www.evoteli.com’a yaparak kendilerini güvenceye alırlar. Rezervasyonu yapan misafir, rezervasyon yaptığı yere giriş yaptıktan 24 sonra www.evoteli.com tarafından tahsil edilen ödeme otomatik olarak ilan sahibine gönderilir.

Bu yöntemle her iki tarafta koruma altına alınır. Eğer misafir rezervasyon yaptığı ilandaki bilgilerden farklı bir yer ile karşılaşır ise yapılacak hızlı bir araştırmanın ardından ödemesi iade edilir veya www.evoteli.com üzerindeki farklı bir ilana yönlendirme yapılır. Aynı şekilde ilan sahibi ödeme konusunda güvence elde eder ve misafirin girişinden 24 saat sonra eksiksiz şekilde ödemesini teslim alır.

Eksik ödeme, ödeme yapmadan ayrılan misafir, sahte kart kullanımları ve benzeri dolandırıcılık ihtimallerinden korunur. www.evoteli.com rezervasyon işlemleri için geri iade edilmeyen bir hizmet bedeli tahsil eder. Bu bedeli rezervasyonu gerçekleştiren misafir öder. www.evoteli.com bu hizmet bedeli karşılığında her iki tarafında tüm rezervasyon sürecini takip eder, ödemeyi hesaplarında bloke tutar, giriş onayının ardından ödemeyi gerçekleştirir veya iptal ve/veya olumsuz durumlarda gerekli iade işlemlerini gerçekleştirir. Rezervasyonlarda kiralayan ve misafir arasındaki sorunların çözümünde yardımcı ve çözüm üreten olarak destek verir.

Fakat konaklama başlangıcından sonraki 24 saat içinde iki taraftan olumsuz bir bildirim gelmediği takdirde konaklama hizmeti ile ilgili süreci olumlu ve tamamlanmış kabul eder. Konaklama süresince oluşabilecek olumsuzluklar, ilan sahibi ile misafir arasındaki iletişim sorunları, hırsızlık, zarar verme, tarafların kötü niyetli davranışları, suç veya suç oluşturabilecek durumların oluşması gibi konularda sorumluluk kabul etmez fakat iki tarafı da çözüm ve sonuç üretmek için dinleyerek çözüme yardımcı olmaya destek verir. www.evoteli.com giriş yapıldıktan 24 saat sonra taraflardan yazılı veya sözlü olumsuz bir bildirim almadığı takdirde rezervasyon hizmetinin sorunsuz şekilde tamamlandığını kabul eder.

Lütfen rezervasyonlarınızda ki olası sorun, hata ve problemi ilk 24 saat içinde yazılı ve sözlü olarak www.evoteli.com ‘a bildirmeye çaba gösterin. Aksi takdirde www.evoteli.com sistem olarak verdiği hizmet olan ilan sahibi ile kiralayanı buluşturma, tahsilat ve ödeme hizmetlerini tamamlamış olacaktır ver bu süreçten sonraki durumlarda sorumluluk kabul etmez.


www.evoteli.com ekibi.


www.evoteli.com kiralayan ile kiracıyı buluşturan ve ödeme işlemini güvenli bir ortamda gerçekleştiren bir sistemdir. Bir ilana rezervasyon yapan kullanıcılar ödemelerini www.evoteli.com’a yaparak kendilerini güvenceye alırlar.


Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?