İlan Oluşturma

İlan ekleme işlemi 6 adımdan oluşmaktadır. İlk adım ilan adı ve açıklaması bölümüdür. Üye girişi yaptıktan sonra ekranın sağ üst kısmanda bulunan İlan Ekle butonu ile ilan oluşturma işlemine başlayabilirsiniz.

evoteli blog, sisteme giriş

İlan Oluşturma

www.evoteli.com sistemi üzerinde ilan ekleme işlemi çok basit ve hızlıdır. Üye girişi yaptıktan sonra ekranın sağ üst kısmanda bulunan İlan Ekle butonu ile ilan oluşturma işlemine başlayabilirsiniz.


İlan ekleme işlemi 6 adımdan oluşmaktadır. İlk adım ilan adı ve açıklaması bölümüdür. Bu bölümde ilanınız için bir başlık belirleyip, satışta kullanacağınız döviz tipini seçer ve günlük fiyat belirtilmemiş tarihler için sistemin otomatik olarak kullanacağı en düşük sabit fiyatı girersiniz. Ardından ilanınız için bir kısa açıklama birde uzun ilan açıklaması metinlerini oluşturursunuz. Eğer mümkünse lütfen bu metinleri İngilizce olarak İngilizce Tanıtım sekmesinden ekleyin. Bu bölümün en alt kısmında İlana ait gizli not kısmına ise site genelinde görünmeyen sadece sizin görebileceğiniz bir not ekleyebilirsiniz.


2. Adım ilanınız için adres ve harita ekleme bölümüdür. Bu bölümde ilanınızın bulunduğu il, ilçe ve semt/bölge seçimini yapıp, ilanın olduğu tam adresi yazmanız gerekmektedir. Diğer alanlarda ise kiralayana bilgi amaçlı, ilanınızın yakınında olan diğer yerleşim yerlerini, semtleri yâda popüler bölgeleri belirtebilirsiniz. Denize olan mesafe, en yakın havaalanına mesafe ve şehir merkezine mesafe gibi bilgileri de buradan tanımlayabilirsiniz. Bu bölümdeki son kısım ise harita üzerinden ilanın bulunduğu yeri işaretleme işlemidir. Harita üzerine tıklayarak yada kırmızı ikonu sürükleyip bırakarak ilanınızın bulunduğu noktayı işaretlemeniz yeterli olacaktır.


3. Adım genel bilgiler bölümüdür. Bu bölümde ilan tipi, kapasite, oda sayısı, yatak sayısı, banyo sayısı, havuz durumu, minimum konaklama süresi, bulunduğu kat, depozito, temizlik ücreti, elektrik ve su kullanım durumu, giriş ve çıkış saatleri ile ilan kurallarınızı ve iptal politikanızı seçebilirsiniz.


4. Adım ilan içeriği kısmıdır ve bu bölümden çevre ve tesis aktiviteleri ile ilan içeriği seçeneklerinden ilanınıza uygun olanları işaretlemeniz yeterli olacaktır. Lütfen uygun olmayanları işaretlemeyin.


5. Adım fotoğraf yükleme sayfasıdır. Bu sayfadan çoklu seçim özelliğini kullanarak birden fazla fotoğraf seçip yükleme işlemi yapabilirsiniz. Lütfen ilanınız için en az 6-7 fotoğraf yüklemeye çaba gösterin. Fotoğraf yükleme limiti yoktur fakat 20 den fazla fotoğrafı olan ilanlarda en fazla ilk 20 fotoğraf görüntülenmekte ve diğerlerine pek önem verilmemektedir. Fotoğraf yükleme işleminiz tamamlandıktan sonra fotoğraflar arasından en güzel olanını altındaki Kapak Fotoğrafı yap butonuna tıklayarak kapak fotoğrafı olarak belirleyin. Dilerseniz fotoğraflarınız sıralayabilirsiniz. Fotoğraf sıralama için tıklayın yazan butona tıklayın ve fotoğraflarınız sürükleyip yerlerini değiştirin. Dilediğiniz sıra oluştuğunda aynı butona tekrar tıklayıp sıralamayı kaydedin ve son adıma geçin.


6. Ve son adım fiyatlandırma kısmıdır. Buradan ilanınız için dilerseniz günlük tek tek, dilerseniz tarih aralığı için toplu yâda hafta sonları için periyodlar la fiyatlar belirleyebilirsiniz.




İlan ekleme işlemi 6 adımdan oluşmaktadır. İlk adım ilan adı ve açıklaması bölümüdür. Üye girişi yaptıktan sonra ekranın sağ üst kısmanda bulunan İlan Ekle butonu ile ilan oluşturma işlemine başlayabilirsiniz.


Fiyat işleminiz bitince Bitir / İlanı Gör butonu ile ilan ekleme işleminizi tamamlayabilirsiniz. Tebrikler, artık ilanınız oluştu. En kısa süre içinde ilanınız ekiplerimiz tarafından incelenip olumsuz bir içerik bulunmadığı takdirde yayına açılacaktır.



Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?