Neden Evimi Kiraya Vermeliyim ?

Villanızı , konaklama yerinizi evoteli.com ile güvenle kiraya verin.

evoteli blog

Neden Evimi Kiraya Vermeliyim ?

Villa, apart ve daire kiralama modern zamanın en popüler tatil anlayışıdır. Profesyonel bir destek alarak evinizi kiraya vermeniz hem bütçenize katkı sağlayıp hem de yıllık kiralamalara göre daha pratik bir getiri kaynağıdır. Güvenilir ve bir çok yerli ve yabancı web sitesiyle entegreli çalışan Evoteli.com aracılığıyla ücretsiz reklamınız yurt içi ve yurt dışında en kaliteli şekilde yapılır. Profesyonel satış ekiplerimiz sizin adınıza tüm prosedürleri uygulayıp ödemeleri misafirlerden temin eder. Böylelikle siz değerli ev sahiplerimiz ödeme sorunlarıyla da uğraşmazsınız. Evoteli.com tamamen ev sahiplerinin rahatlığı düşünülerek oluşturulan online satış destekli bir tatil sitesidir.



Villanızı , konaklama yerinizi evoteli.com ile güvenle kiraya verin.




İlanımı evoteli.com aracılığı ile neden yayınlamalıyım?


evoteli.com bir tatil evi kiralama ve dağıtım portalıdır. Kullanması ve yerinizi kayıt etmesi birkaç dakikanızı alır. evoteli.com dünyaca tanınmış portallar ve yurtiçinde ve dışında yüzlerce ev turizmi yapan seyahat siteleriyle anlaşmalı çalışır. evoteli.com da yerinizi kayıt ettirdiğinizde iş ortağı olduğumuz acenta ve portallarda yeriniz  çok seçenekli dillerde ve para biriminde anında kayıt edilir, takvim ve fiyat güncellemeniz anında senkronize olur.


 `evoteli.com Turizm bakanlığına bağlı TÜRSAB belgeli A sınıfı bir seyahat acentasıdır.

 `Misafirler evinizi beğendiğinde size bir mesaj yollarlar ve evinizi daha rahat anlatabilir çevre hakkında bilgi verirsiniz.

 `Kullanım ve yerinizi kayıt etmek tamamen ücretsizdir

 `7/24 müşteri hizmetlerimizde destek alırsınız

 `Hiçbir aplikasyona gerek duyulmadan tüm cep telefonlarına tablet ve Lcd ekranlarına tam uyumlu yeni nesil ekran görüntüsü ile kolay bir kullanım sunar

 `Kontrol tamamen sizdedir. Fiyatlarınızı belirleyin takvimlerinizi güncelleyin, pazarlamayı bize bırakın

 `SSL sertifikalı Güvenli ödeme sistemi ile misafirlerinizin ödemeleri garanti altına alınır 9. evoteli.com ev sahibi ödemelerini söz verdiği gibi zamanında yapar. Lütfen ev sahibi görüşlerini inceleyin

 `evoteli.com da birden fazla kayıt yaptırabilirsiniz 11. Birden çok ödeme kanallarıyla çalışıyoruz. İstediğiniz seçeneği seçebilirsiniz.


evoteli.com un hizmet bedelleri nelerdir?

Ev sahibi kayıtlarının günlük net fiyatlarını ekler. Hizmetlerimize ait işletme maliyetini karşılamak için günlük net fiyata %6-8 dan başlayan hizmet bedeli ekleriz. Ev sahibinin fatura kesemediği durumlarda hizmet bedeline ek olarak KDV eklenebilir.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?