Email ve Diğer Bildirim Kanalları

www.evoteli.com sistemine üye olan tüm kullanıcılarımız yaptıkları işlemler sonucunda sistem tarafından otomatik olarak bilgilendirilirler. Bu bilgilendirme işlemleri için genellikle üye olurken kullandığınız e-posta hesabınız kullanılır.

evoteli blog, sisteme giriş

Email ve Diğer Bildirim Kanalları

www.evoteli.com sistemine üye olan tüm kullanıcılarımız yaptıkları işlemler sonucunda sistem tarafından otomatik olarak bilgilendirilirler. Bu bilgilendirme işlemleri için genellikle üye olurken kullandığınız e-posta hesabınız kullanılır. Lütfen aktif olarak kullandığınız bir e-posta hesabı ile sisteme üye olun aksi takdirde sitem tarafından yapılacak bildirimlerden haberdar olamayabilirsiniz.

Sistem bildirimleri genellikle kullanıcılardan aldığınız mesajlar, ilanınıza yapılan rezervasyonlar, rezervasyon talepleri, müsaitlik talepleri, iptal bildirimleri gibi gerekli ve önemli bilgilerdir. Bunların dışında zaman zaman fırsatlar, kampanyalar ve genel sistem bildirimleri ile önemli bilgi paylaşımları için ağırlıklı e-posta hesabınız kullanılmak üzere email veya sms ile www.evoteli.com ‘dan bildirimler alabilirsiniz.

Bu tür genel bildirimleri ay içerisinde 2-3 defadan fazla yapmayıp sizlere rahatsızlık vermemeye çaba gösteriyor. Dilediğiniz zaman iletişim formumuzu kullanarak reklam ve kampanya bildirimlerini almak istemediğinizi bize bildirebilirsiniz. Fakat güncel fırsatlardan haberdar olmanız için bu bildirimleri almaya devam etmenizi öneririz. www.evoteli.com olarak e-posta ve sms bildirimleri dışında acil durumlarda, kiralayan ve ilan sahibi arasında iletişimi hızlandırmak veya olası şüpheli durumları en hızlı gidermek adına telefon görüşmesi ile sizinle iletişime geçebiliriz.

Telefon konuşmaları kesinlikle reklam ve kampanya gibi konular içermez. Sadece kiralamalar ile ilgili bilgi paylaşımları için tercih edilir. www.evoteli.comm sistemi olarak bu 3 kanal dışında farklı bir yöntem veya aracı kurum veya iletişim kanalı kullanarak sizlere bildirim yapmıyoruz. İletişim bilgileriniz, ad, soyad, e-posta gibi bilgileriniz www.evoteli.com sistemi dışında kimseyle paylaşmıyoruz.



www.evoteli.com sistemine üye olan tüm kullanıcılarımız yaptıkları işlemler sonucunda sistem tarafından otomatik olarak bilgilendirilirler. Bu bilgilendirme işlemleri için genellikle üye olurken kullandığınız e-posta hesabınız kullanılır.


 

Aşağıda listelenen e-posta hesaplarımız dışında başka hiçbir e-posta hesabından iletişim kurmuyoruz. Lütfen aşağıdaki listede belirtilen hesaplar dışında başka hesaplardan e-posta alır iseniz açmadan önce bizi arayın.

www.evoteli.com e-posta hesaplarımız:

info@evoteli.com

rezervasyon@evoteli.com


Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?