Evimi Nasıl Kiraya Veririm ?

Günlük kiralık evlerinizi kiraya vermeniz için tek yapmanız gereken evoteli.com ’a ücretsiz üye olmak.

evoteli blog

Evimi Nasıl Kiraya Veririm ?

Evinizi kiraya vermek evoteli.com ile oldukça kolay ve zahmetsizdir. Günlük kiralık evlerinizi kiraya vermeniz için tek yapmanız gereken evoteli.com ’a ücretsiz üye olmak. Profilinizi oluştururken telefon numaranız ve e-mail adresinizin doğruluğundan emin olun. Üyelik işleminiz tamamlandıktan sonra sağ üst köşede bulunan ilan ekle butonuna tıkladığınızda ilan ekleme sayfasına yönlendirilirsiniz, evinizi kiraya vermede en önemli özellik şık ve özenli seçilmiş evin farklı açılarının görüldüğü fotoğraflardır. Ne kadar doğru bilgi girer ve ilanınızı %100 tamamlarsanız misafirlerinizin güvenini kazanır ve daha çok kiralama alırsınız. Fiyatlarınızın güncel olması gerekmektedir. 


Günlük kiralık evlerinizi kiraya vermeniz için tek yapmanız gereken evoteli.com ’a ücretsiz üye olmak.




Aksi taktirde ödeme yapan misafiri fiyat farkından dolayı geri çevirmemiz ev sahibi olarak sizin ve web sitesi olarak evoteli.com’ un imajını etkiler. Kiraya vermek istediğiniz evinizle ilgili misafirlerimiz size evoteli.com üzerinden mesaj atabilir, misafirlerinizin sorularını yanıtlayabilir fakat telefon numarası veya mail adresi alışverişi yapamazsınız. Tüm rezervasyon ve ödemeler evoteli.com üzerinden geçer. Siteme üye olurken mutlaka doğru bir hesap numarası kaydedin. Ödemeleriniz eviniz kiraya verildikten sonra bu hesaba yapılacaktır.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?