İlan Arama Listeleme

İlan arama ve listeleme işlemi için www.evoteli.com üzerinde çeşitli arama bölümleri mevcuttur.

evoteli blog, sisteme giriş

İlan Arama Listeleme

İlan arama ve listeleme işlemi için www.evoteli.com üzerinde çeşitli arama bölümleri mevcuttur.

Kod ile ilan arama: Eğer aradığınız ilanın kod numarasını biliyorsanız, sayfanın en üst sağ kısmında bulunan İlan Kodu / Adını girin yazan bölüme kod numarasını yazıp Ara butonuna basmanız yeterli olacaktır. Eğer aradığınız kod numarası ile bir ilan var ise o ilanının sayfası görüntülenecektir. İlan kod numaralarını ilanların içerisinde, fotoğrafların hemen üstünde bulabilirsiniz.

Adres, bölge arama: Ana sayfada bir adres, bölge yada il, ilçe ile arama yapmak için sayfanın ortasında bulunan Nereye Gitmek İstersiniz yazan arama kutusuna istediğiniz yeri yazmaya başlayın. Sistem otomatik olarak yazdığınız veri ile eşleşen bölge isimlerini listelemeye başlayacaktır. Aradığını il, ilçe, semt yada bölge ismi listede belirdiği zaman lütfen Mouse ile o isme tıklayın ve sağ taraftaki bilgileri belirtip ara butonuna basın. İlan listeleme sayfasında aradığını bölgeye ait olan ilanları göreceksiniz.

Arama Filtreleri: İlan listeleme sayfalarında sol bölümde arama filtrelerini bulabilirsiniz. Bu filtrelerden aramanızı ilan türü, kapasite, fiyat gibi kriterleri belirterek detaylandırabilirsiniz.

Yeni arama: İlan detay sayfasında bir ilanı incelerken ana sayfaya dönmeden arama yapmanızı sağlayan yeni arama bölümünü ekranın sol tarafında bulunan kırmızı kutu içerisindeki büyüteç işaretine tıklayarak açabilirsiniz. Açılan kutu içine bölge ve tarih bilgilerini girerek yeni arama yapmanız mümkün,

İlan adı ile arama: Site genelinde tüm sayfalarda üst kısımdaki İlan Kodunu / Adını Girin yazan arama sistemini kullanarak isimle arama yapabilirsiniz. Bu arama yöntemi sadece ilan adı ile arama yapmaktadır. Eğer aradığınız ilanın adını biliyorsanız buraya yazıp ara butonuna basmanız yeterli olacaktır. Örnek:  Mira Villa.


İlan arama ve listeleme işlemi için www.evoteli.com üzerinde çeşitli arama bölümleri mevcuttur.


İlan listeleme sayfalarında haritanın hemen altında sağ bölümde iki adet listeleme türü seçeneği vardır. Liste seçeneği otomatik olarak açılır ve ilanları büyük fotoğraflarla sıralar. Hemen yanındaki Detay kısmına tıklayarak ilan içine girmeden daha detaylı bilgi görebileceğiniz detaylı ilan sıralama listesini görüntüleyebilirsiniz. Bu listede ilanın aldığı rezervasyon sayısından banyo, yatak, kapasite bilgisine, puan durumu ve görüntülenme sayısından ilan türüne, onay durumundan günlük ve haftalık bilgisine kadar birçok detayı görebilirsiniz. İlan listeme işlemi öncesi arama bölümünde tarih belirtmez iseniz ilanlar en düşük günlük fiyatları ile listelenecektir. Eğer arama sırasında takvimden giriş çıkış tarihlerinizi belirtirseniz ilan listeleme sistemi belirttiğiniz tarihlerdeki toplam kiralama bedelini gösterecektir.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?