Müsaitlik ve Fiyat Güncelleme

Müsaitlik ve fiyat güncelleme işlemi ilanınıza yanlış rezervasyon alınmaması için önemli ve gerekli bir işlemdir.

evoteli blog, sisteme giriş

Müsaitlik ve Fiyat Güncelleme

Müsaitlik ve fiyat güncelleme işlemi ilanınıza yanlış rezervasyon alınmaması için önemli ve gerekli bir işlemdir. İlanınızın müsait olmadığı tarihleri ve günlük fiyatlandırmasını sık sık kontrol edip güncellemeniz rezervasyonlarda çıkabilecek hataları minimuma indirecektir.

Sisteme üye girişi yaptıktan sonra duvarım bölümünde ilanlarınızın takvimleri listelenir. Bu takvimlerden ilanınızın müsait olmadığı günlere bir kez tıklayarak ilanınızın o tarihte kiralanmasını önleyebilirsiniz. Aynı şekilde müsait olmayan güne bir kez tıklayarak o günü müsait olarak kiralamaya açabilirsiniz. Takvim üzerinde kırmızı gözüken günler kiralamaya kapalı müsait olmayan günlerdir.

Diğer günler ise rezervasyon almaya açık müsait günlerdir. Takvimlerin hemen altında bulunan başlangıç tarihi, bitiş tarihi ve durum seçeneklerini seçerek tarih aralıkları için toplu işlem yapabilirsiniz. Lütfen ilanlarınızın durumunu sık sık kontrol edin ve www.evoteli.com sistemi dışında bir rezervasyonunuz var ise yâda ilanınızın müsait olmadığı tarihler var ise bu tarihleri bu bölümden kapatın. Aynı takvime İlanlarım sayfasındaki ilan listeleri içinde bulabileceğiniz takvim işaretine tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Bu bölümdeki takvim 12 aylık liste halinde görüntülenmektedir.




Müsaitlik ve fiyat güncelleme işlemi ilanınıza yanlış rezervasyon alınmaması için önemli ve gerekli bir işlemdir.


İlanlarım bölümünden takvim / fiyat düzenleme kısmına girerek ilanınızın günlük fiyatlandırmasını yapabilirsiniz. İlanınızı oluştururken girdiğiniz en düşük sabit ücret her gün için geçerli ücret olarak takvimde listelenir. Bu bölümden fiyat girişi yaptığınızda fiyatlar otomatik olarak güncellenir ve girdiğiniz fiyatlar üzerinden satış işlemi yapılır. Bu bölümde her gün için ayrı fiyat girebilir, hafta sonu için dönemsel fiyatlar belirleyebilir yada seçeceğiniz tarih aralıklarına toplu fiyat girişi yapabilirsiniz.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?