İlan Verme Kuralları

www.evoteli.com üzerinden ilan verme ve kiralama işlemleri için bazı temel kurallar vardır. İlan oluşturma işlemi sırasında lütfen sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru olarak belirtin.

evoteli blog, sisteme giriş

İlan Verme Kuralları

www.evoteli.com üzerinden ilan verme ve kiralama işlemleri için bazı temel kurallar vardır. İlan oluşturma işlemi sırasında lütfen sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru olarak belirtin. Hatalı veya yanlış girilen bilgiler aldatıcı olacağı için olası kiralama itirazlarının değerlendirilmesinde olumsuz ekten olacaktır.

`İlan oluşturma bölümünde bir ilanı en iyi tanıtmak için ihtiyaç duyulan tüm maddeler mevcuttur. Bu bölümleri eksiksiz ve doğru doldurduğunuz sürece rezervasyon alma oranınız da artacaktır.

`İlan verirken lütfen ilanınızı en iyi tanımlayacak isim ve açıklamaları kullanın.

`İlan başlığı ve kısa açıklaması gibi bölümleri verilen karakter limitini aşmayacak şekilde değerlendirin.

`İlanlarınızda kısa ve belirtici olmayan başlıklar kullanmaktan kaçının.

`İlan açıklamaları bölümlerinde şahıs isimleri, şirket isimleri, telefon numaraları, e-posta adresleri ve web sitesi adresleri yazmayın. Bu tür veriler tespit edilen ilanlar yayından kaldırılacaktır.

`İlanlarınız da mümkün olduğunca net ve temiz fotoğraflar tercih edin.

`İlan görsellerinizde ilanın her odasını, giriş ve salon bölümlerini, var ise balkon, teras, bahçe gibi alanlarını, gördüğü manzarayı, mutfak bölümünü ve ekipmanlarını gösteren, açıları düzgün, yeterli ışık almış fotoğraflar kullanmaya özen gösterin. Unutmayın ki rezervasyon yapan müşterilerin karar verirken en çok dikkat ettikleri bölümü fotoğraflar oluşturmaktadır.

`İlan metinlerinde mümkün olduğunca imla ve yazım hatalarına dikkat edin. Düşük cümleler, kısa yazılar, bitirilmemiş, yarım bırakılmış cümleler, argo yazılar okuyan tarafından değersiz görülmektedir.


Lütfen ilanlarınızı tanıtırken abartılı yazılar, reklam, kampanya çalışması gibi duran içerikler girmeyin. İlanınızı en yalın ve net şekilde eksiksiz anlatmaya çaba gösterin. Örnek: Muhteşem hizmet, mükemmel tesis. Buradan iyisini bulamazsınız.

Biz misafirimizi severiz. 5 yıldızlı tatil imkânı gibi yazılar ilanınızın kiralanma oranını artırmaz hatta düşürebilir. İlan sahibi olarak ilanınızı en ince detayına kadar açıklayıp anlatabilirsiniz fakat yalın ve temiz bir dil kullanmaya özen gösterin.



www.evoteli.com üzerinden ilan verme ve kiralama işlemleri için bazı temel kurallar vardır. İlan oluşturma işlemi sırasında lütfen sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru olarak belirtin.


İlanınız onaydan geçtikten sonra dünya çapında satışa açılacaktır. Lütfen bunu göz önünde bulundurup eğer yazabiliyorsanız ilanınız için İngilizce açıklama bölümlerini de doldurun. Eğer bu bölümleri boş bırakırsanız ekibimiz sizin adınıza bu bölümleri dolduracaktır fakat sizin bu bölümleri doldurmanız dış piyasada pazarlanma sürecini hızlandıracaktır.

İlanınız için çok düşük yâda çok yüksek fiyatlar girmeyin. İlan oluşturmadan önce benzer bölgelerde sizin ilanınıza benzer şartlardaki diğer ilanları inceleyin ve o ilanların fiyatlarını değerlendirin. Eğer ilanınız karşılaştırdığınız diğer ilanlardan daha kaliteli ise veya konumu daha güzel bir noktada ise yâda daha fazla imkân sunuyor ise karşılaştırdığınız ilanlardan daha yüksek fiyatlar belirleyebilirsiniz. Fakat unutmayın ki benzer bölgelerde ki benzer ilanların çoğu aynı fiyat aralıklarından kiralanmaktadır. Benze özellik ve içerikteki, yakın bölgelerdeki ilanlar arasında daha yüksek fiyat belirtirseniz kiralayanlar diğer ilanları daha çok değerlendireceklerdir. Yüksek fiyatlarla 1-2 rezervasyon almaktansa uygun fiyatlarla sürekli rezervasyon almak daha kazançlı olacak ve İlan ve İlan sahibi popülaritenizi arttıracaktır.

İlan verme şartlarına uygun ilanlar kısa bir onay sürecinin ardından yayına açılacaktır. Eğer girdiğiniz bilgilerde hata olduğunu düşünüyorsanız yada değişiklik yapmak isterseniz lütfen ilan düzenleme bölümünden ilanlarınızı güncelleyin.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?