Ödeme

www.evoteli.com sistemi üzerinden beğendiğiniz ilana rezervasyon yapmak için 3 ödeme şeklinden birini seçebilirsiniz.

evoteli blog, sisteme giriş

Ödeme

    www.evoteli.com sistemi üzerinden beğendiğiniz ilana rezervasyon yapmak için 3 ödeme şeklinden birini seçebilirsiniz.

Kredi Kartı: Sistemimiz Akbank Sanal Pos ile kredi kartı ödemeleri güvenli ödeme platformu üzerinden gerçekleştirmektedir ve ödeme esnasında girilen kart bilgileri kesinlikle www.evoteli.com tarafından görülmemektedir. Ödeme işleminiz için sistemimiz sizi otomatik olarak Akbank'ın kendi sistemleri üzerinde bulunun güvenli ödeme sayfasına yönlendirecektir ve ödeme işleminizi direk olarak bankaya, kredi kartınız ile gerçekleştirebilirsiniz.

Paypal: Ödeme seçeneklerinden bir diğeri olan Paypal, dünya çapında kullanılan 100% güvenlikli bir ödeme yöntemidir. İsterseniz sahip olduğunuz Paypal hesabı ile, isterseniz Kredi kartınız ile, ödeme işlemi sırasında sistemimiz tarafından otomatik olarak yönlendirileceğiniz Paypal ödeme sayfası üzerinden ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

Havale: Sistemimiz online ödeme yöntemlerini tercih etmeyen müşterilerimize Havale ile ödeme yöntemini de sunmaktadır. Dilerseniz rezervasyonunuzu havale ödeme seçeneği ile tamamlayıp, tarafınıza gelecek banka hesap bilgilerini kullanarak ödemenizi havale / eft ile gerçekleştirebilirsiniz. Lütfen unutmayın ki havale ödemelerinin tamamlanması için 48 saatlik bir süreç vardır. 48 saat içinde rezervasyon tutarı havale / eft ile gerçekleştirilmez ise rezervasyonunuz iptal edilecektir.


www.evoteli.com sistemi üzerinden beğendiğiniz ilana rezervasyon yapmak için 3 ödeme şeklinden birini seçebilirsiniz.


   

www.evoteli.com üzerinden gerçekleştireceğiniz ödemeleriniz sizi korumak için hesaplarımızda bloke olarak tutulmakta ve kiraladığınız ev, villa, apart, yat, gulet, rezidans, otel veya tesise giriş yaptıktan 24 saat sonra ilan sahibe ödeme gerçekleştirilmektedir. Bu yöntemle ilan gerçekliği kontrol edilmiş olur ve sahtecilik ve dolandırıcılık gibi üzücü olaylar önlenmiş olur. Siz kiraladığınız yere giriş yaptıktan 24 saat sonra tarafınızdan olumsuz bir bildirim gelmediği sürece ödemeniz ilan sahibine iletilir.

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?