Üyelik Oluşturma

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve daima ücretsiz olacaktır. Üyeliğinizi oluşturmak için tek ihtiyacınız olan size ait aktif bir e-posta hesabıdır.

evoteli.com üyelik
evoteli.com üyelik

Üyelik Oluşturma

www.evoteli.com a üyelik oldukça basittir. Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve daima ücretsiz olacaktır. Üyeliğinizi oluşturmak için tek ihtiyacınız olan size ait aktif bir e-posta hesabıdır.

Bu linke tıklayarak yada yukarıdaki "Kayıt" linkine giderek üye kayıt bölümüne girin ve üye kayıt işleminizi gerçekleştirin.

Üye kayıt sayfasında sırasıyla doldurmanız gereken alanlar, adınız, soyadınız, e-mail adresiniz, geçerli bir cep telefonu numarası ve unutmayacağız ve kolay bulunamayacak bir şifredir.

Lütfen cep telefonu kısmına telefon numaranızı başında ülke kodu ve sıfır olmadan yazın örn: 5552221100 (+90, 90, 0 kullanmayın, rakamlar arasında boşluk bırakmayın).

Sisteme kayıt esnasında belirlediğiniz telefon numarası kayıt sonrasında üye SMS bildirimi için kullanılacaktır, lütfen size ait bir cep telefonu numarası yazın.

Üyelik işleminizi tamamladıktan hemen sonra üyelik onayınız için sisteme girdiğiniz cep telefonu numaranıza bir onay kodu gelecektir. Bu kodu sisteme giriş yaptıktan sonra açılan "Duvarım" sekmesinde sol bölümde bulunan "SMS Onay Kodu" bölümüne girmeniz yeterli olacaktır.


Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve daima ücretsiz olacaktır. Üyeliğinizi oluşturmak için tek ihtiyacınız olan size ait aktif bir e-posta hesabıdır.


Aynı zamanda sistem tarafından kayıt esnasında kullandığınız e-posta adresinize otomatik bir kayıt onay bildirimi gidecektir. Bu e-postanın en alt kısmında e-posta ile doğrulama işlemini tamamlamanız için bir link bulunmaktadır. Lütfen bu linke tıklayarak e-posta adresinizi de onaylayın. E-posta adresi ve Telefon numarası onaylanmamış kullanıcılara ilan sahibi ise sistem tarafından ödeme yapılmamakta, tatilci ise kiralama sonrası ilan sahibi bilgileri iletilmemektedir. Her iki kullanıcı türü için işlemleri sonrasından onaylama işlemi talep edileceğinden gecikmeleri önlemek için lütfen SMS ve e-posta doğrulama işlemlerinizi üyeliğinizi oluşturduktan sonra tamamlayın.

SMS doğrulama işlemi ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın

Email doğrulama işlemi ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?