Villada tatil için bilmeniz gerekenler

Ev kiralama büyük otellerde odaya sıkışıp kalmaktansa kendi özel kiraladığınız Villanızda vakit geçirip dinlenebileceğiniz en güzel tatildir.

evoteli blog

Villada tatil için bilmeniz gerekenler

Neden Evde Tatil

Ev kiralama büyük otellerde odaya sıkışıp kalmaktansa kendi özel kiraladığınız evinizde(villa, apart, residence) vakit geçirip dinlenebileceğiniz en güzel tatildir. Bir ev kiralama maliyeti genellikle 4 kişi veya daha fazla kalacak gruplar ya da aileler için otelde konaklamaktan çok daha ucuzdur. Villanızda kendi yemeklerinizi kendiniz yaparak, zamanınızı kısıtlamalara maruz kalmadan özgürce geçirerek hem ekonomik hem de huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Birçok insan tatilde her öğünü restoranlarda yemek zorunda kalmaktansa evde istedikleri yemekleri istedikleri saatte yemeği, istedikleri zaman gezmeye çıkıp istedikleri saatte dönmeyi hatta hem havuz başında hem ev konforunda aynı anda bulunmayı tercih etmektedir. Son olarak, kendi tatil evinizi kiralamak otellerde kalmaya göre daha huzurlu, daha özgür ve daha dinlendirici bir tatil imkânı sunmaktadır.


Kiracı Olarak Nelere Dikkat Etmem Gerekir

İlan sahibiyle evoteli.com üzerinden mesajlaşabilir ve seçtiğiniz tarihlerde kiralık alanın durumu ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi talep edebilirsiniz. İlan sahibinin profili ve kiralık ev ’ i hakkında yapılan yorumları inceleyerek daha iyi bir fikre sahip olabilirsiniz. Satış ekiplerinden kiralamak istediğiniz ev hakkında detaylı bilgi isteyebilirsiniz. Konaklamak istediğiniz yerde aradığınız özelliklerin bulunup bulunmadığına ilan detay sayfasında dikkat edin. Ve son olarak ilanda belirtilen kurallar, ekstralar ve iptal şartlarını mutlaka dikkatle inceleyin.


Kiraladığım Villayı Nasıl Bulurum ? 

Rezervasyonunuz onaylandıktan sonra ev sahibinin iletişim bilgileri (telefon no, email adresi) size satış ekibimiz tarafından iletilir. Bu şekilde ev sahibiyle direk temasa geçebilir ve giriş saatiniz, yol tarifi ve diğer konuları görüşebilirsiniz. Ev sahiplerine ulaşamadığınız durumlarda lütfen Evoteli.com satış ekibinden yardım isteyiniz.



Ev kiralama büyük otellerde odaya sıkışıp kalmaktansa kendi özel kiraladığınız Villanızda vakit geçirip dinlenebileceğiniz en güzel tatildir.




Ev Sahibine Karşı Sorumluluklarım Nelerdir ?

Misafirlerimizin ev sahiplerinin ilanda belirttiği kurallarına uyma zorunluluğu vardır. Çok katı kurallar olmasa da belirtilen kurallara uymanız hem ev sahibini mutlu eder hem de sizin daha huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlar. Kiracı olarak en büyük sorumluluğunuz kiraladığınız evin size teslim edildiği günkü gibi hasarsız olmasıdır. En geç ilanda belirtilen saatte evden ayrılmak zorundasınız. (Ev sahibi yada evoteli.com ekibine geç çıkışla ilgili bilgilendirme yapıp onay aldığınız durumlar hariç)

Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?