SMS Kodu

Üyelik işleminizi tamamladıktan hemen sonra kayıt sırasında belirttiğiniz cep telefonu numaranıza içinde size özel bir kod olan bir sms göndereceğiz.

evoteli blog, sisteme giriş

SMS Kodu

SMS Kodu güvenli üyelik işlemi için gereklidir. Üyelik işleminizi tamamladıktan hemen sonra kayıt sırasında belirttiğiniz cep telefonu numaranıza içinde size özel bir kod olan bir sms göndereceğiz. Sisteme giriş yapıp "Duvarım" bölümündeki SMS Onay bölümüne bu kodu girmeniz gerekmektedir.



Üyelik işleminizi tamamladıktan hemen sonra kayıt sırasında belirttiğiniz cep telefonu numaranıza içinde size özel bir kod olan bir sms göndereceğiz.


Eğer sms size ulaşmaz ise veya kodu silerseniz "Duvarım" bölümünden tekrar Onay kodu talep edebilirsiniz. SMS Onay Kodu bölümünün hemen altında yeni kod gönerimi için bir link bulunmaktadır. O linki kullanarak cep telefonu numaranıza yeni bir kod gönderimi sağlayabilirsiniz.


SMS Onay işlemi tamamlanmamış kullanıcılarımız ilan sahibi ise kiralama gelirlerini almakta gecikmeler yaşayabilir, tatilci ise kiraladıkları ilanın iletişim bilgilerini almakta gecikme yaşayabilirler. Bu bilgilerin ve ödemelerin paylaşımı öncesinde operatörlerimiz tarafından bu onay işleminin gerçekleştirilmesi talep edileceğinden en kısa süre içerisinde SMS onay işleminizi tamamlayın.


Etkiketler

0 - Yorum

Yorum Ekleme

Hakan Erenler

Konu Arama

Popülar Makaleler

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği

Ev Oteli Turizm 11. Yıl Yemeği...

09-02-2022

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ

YENİ TURGÖN YAPILANMASINA EMITT'TE START VERİLDİ...

09-02-2022

Evoteli.com Turizm Fuarında

Evoteli.com Turizm Fuarında...

09-02-2022

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek

En iyi Web Sitesi Altın Örümcek ...

09-02-2022
evoteli.com

Web Sitemizde temel işlevleri sağlamak ve ziyaretçilerin sitemiz ile nasıl etkileşimde bulunduğuna dair bilgi toplamak için çerezleri kullanıyoruz. Lütfen Daha Fazla Bilgi Edinin

Kabul Et Detaylar

EVOTELİ Telefon Doğrulama


Kod Gelmedi mi?